Share |

OLS C02 Edustus

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille!

OLS C02 edustus on 2002 syntyneiden poikien salibandyjoukkue.

Joukkue mukana Salibandyn pelaajakehitysjärjestelmän uudistavassa maajoukkuetietoiminnassa 2017-2019. Klikkaa kuvaa ja lue lisää toiminnasta.

YHTEISTYÖSSÄ:

Kausi 2016-2017

Kevät toi joukkueeseen uusia tuulahduksia, kun joukkueen peräsimen otti haltuun Eetu Vehanen ja try-out tilaisuuksien jälkeen joukkue vahvistui entisestään uusilla pelimiehillä. Kevät ja kesä vedettiin tiukasti ja määrätietoisesti treenaten uusilla opeilla. Pojat osoittivatkin uudelle päävalmentajalle tahtotilansa ja sitoutuneisuutensa ja joukkue pelasikin itsensä C2 SM-sarjaan kaudelle 2016-2017, voittaen kaikki SM-karsintapelinsä elokuussa Vaajakoskella. 

SM-sarjaa pelataan kahdessa lohkossa (A ja B), joissa kummassakin on kahdeksan joukkuetta. Runkosarja käynnistyi kahdeksalla turnausmuotoisella ottelulla. Turnausvaiheessa kaikki joukkueet pelasivat samassa lohkossa niin, että jokainen joukkue pelasi kaikkia toisen lohkon joukkueita vastaan kerran.

Turnauspelit saatiin päätökseen marraskuun puolessavälissä. Tiukkojen vääntöjen jälkeen OLSsin pojilla oli tuloksena neljä voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Hieno saldo, ottaen huomioon, että joukkue kärsi lukuisista loukkaantumisista ja sairasteluista pitkin alkusyksyä. Turnauspelien statistiikkaa täällä:


http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/c2-poikien-sm-sarja-pc2-smt/1463

Turnausmuotoisten pelien jälkeen jakauduttiin omiin lohkoihin, joissa pelattiin sydäntalven aikana kaksinkertainen sarja (14 peliä). Turnauspelien pisteet seurasivat mukana ja OLS pääsi aloittamaan yksittäiset pelit lohkon B toiselta sijalta.

Yksittäisten pelien tulospalvelu löytyy täältä:

http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/c2-poikien-sm-sarja-pc2-smt-pc2smy-b/1571

Runkosarja saatiin päätökseen maaliskuun puolessa välissä ja mikä trilleri siitä kehkeytyikin! Joukkueen lähtiessä Tampereelle pelaamaan kahta viimeistä runkosarjan ottelua, niin tavoite oli saada viikonlopulta vähintään tasapeli ja voitto, jolla varmistettaisiin suora pudotuspelipaikka. Lujalla tahdolla ja taistelulla pojat pääsivätkin tavoitteeseen ja sijoitus runkosarjan päätteeksi omassa lohkossa oli kolmas eli suora pudotuspelipaikka.

Puolivälieräsarja pelataan "paras kolmesta" -periaatteella. Vastaan asettuu TPS Turusta. Playoffssien tulospalveluun tästä linkistä:

http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/c2-poikien-sm-sarja-pc2smy-b-pc2-sm-po/2023

Puolivälierän herruudesta ei jäänyt epäselvää. TPS oli tällä kertaa selkeästi parempi ja eteni välieriin suoraan kahdella voitolla.

Vauhdikas SM-sarjakausi 2016-2017 on päätöksessä. Pojat sai kauden aikana paljon laadukasta treeniä, arvokasta kokemusta kovista peleistä ja ennenkaikkea hienoja muistoja yhdessäolon merkeissä. Meillä on hieno joukkue täynnä mahtavia poikia! Tästä on hyvä jatkaa kohti kautta 2017-2018.

Pysy joukkueen vauhdissa mukana, reaaliaikaista juttua ja joukkueen kuulumisia löytyy facebookista; https://www.facebook.com/OLS02

Sivuvalikon "Ottelut"-kohdasta löydät myös poikien ottelut ja niiden tulokset. Lisäksi tulosta klikkaamalla näet otteluiden yhteenvedot.

Team OLS-02 goes Mestareiden Cup 2015:

OLS-02 PS -01 Aluesarjamestarit 2015:

Mestareiden Cup 2015 Finaali OLS-KARHUT (6-4):